smått finurlig

2009-03-31, 20:16:59 / Kategori: Allmänt

Jag var idag ute och tog liite bilder i det vackra vårvädret:)
Här kommer några smakprov!








kram:alex2

Uppträdande!

2009-03-29, 12:45:10 / Kategori: Allmänt
hejssan! Idag skall jag och uppträda till skattis!
Vi har lagat med två gubbar och elin och nilla några sketcher eller igentligen ganska många och idag är det uppvisning:D ÄR kanske lite närvös men det går om när man slipper på scenen och uppträda:) Några släktingar och bekanta kommer och se och det är kanske det jag är mest orolig över! Jag tycker det nämligen är lättare att uppträda framför villt främmande människor!:D
Wish me good luck!
Kan kanske laga in några bilder! OM dom inte blir för knäppa;DD

kram:alex2

sorliga saker.

2009-03-25, 16:05:47 / Kategori: Allmänt
ibland händer det sorliga saker!
Livet är fullt med sorliga och roliga saker!
Nu på denhär veckan har hännt ganska mycket sorligt! Min kära gammelmofa Holger gick bort
på måndag natten! Mamma ringde och berättade det när jag var påväg till skolan så jag blev ganska lessen men försökte att inte tänka på det! Jag berättade det till karin som kom efter skolan till mej för att hålla sällskap! Karin jag tycker massor om dej tack för att du finns!
Jag försökte vara stark ända tills det blev läggdags! Då kunde jag inte mera hålla gråten innom mej! Jag grät tyst i mörknet och tänkte på hur juvlig människa han har varit. Han har vari som min egna mofa fast han igentligen är mammas mofa! Som tur så kunde jag äntligen få ro och börja sova efter en stund av lessamhet!
Jag vet inte vafför jag inte ville visa min lessamhet för mamma och pappa kanske för att jag så hur lessna dom var och jag tycker det känns hemskt att se dom som alltid är så starka och alltid tröstar mej att vara sen heelt nere och lessna!
Men huvudsaken är att du nu har det bra Holger! Du kom till ett bättre ställe härifrån dit lidande!

Jag kommer aldrig glömma allt det goda du gjort för mej och alla andra.
Rest in Peace<3





kram:alex2

IM STILL ALIVE!

2009-03-22, 19:00:59 / Kategori: Allmänt
CHAU alla läsaren!
Har inte uppdaterat på MEGA LÄNGE! men jag skulle inte seja att det hännt nånting extra! Har haft liite flunssa helatiden på kännande och nu har jag liite feber och en grymm hosta! Funderar om jag borde bli hemma från skolan imorgon! Men jag skulle måsta fara och skriva mitt engelska prov! Nåjaa får see...
I skolan är just nu aktuellt att vi skall åka 9:a på klassresa så vi har möte på tisdagen med föräldrar och elever!
Vi skall ochså ha ett såkallat "niornas slutprodjekt" det är inte nåt speciellt ämne utan man får välja i proncip vad som hällst! Jag har ennu ingen blek blå aning vad jag skall ta! :SSS
I veckan var jag på onsdagen till prg! Det var jätte skoijigt!
På torsdagen var jag igen där på Hjälppisutbildning! Det var sista gången före det så kallade "Slutliga veckosslute" som är här om en tid! Oj jag har så mycke vänttat på att bli hjälppis och hoppas verkligen att jag kommer på någåt skribaläger!!
På fredagen gjorde jag inte så mycket! Var bara hemma hela kvällen med mamma och pappa!
På lördagen så Var jag hemma på dagen men på kvällen var jag först en stund till sanndra och sen for jag till karin övernatten! Det var jätte roligt eftersom jag inte träffat henne sen tisdan!
Idag var jag på¨teaterövning till skattis! Det var sista övningen före genrepet som är nästa veckas lördag och sedan på söndagen är det föreställning! Den är ennu ganska halvfärdig eftersom vi jobbat liite på halv maskin när vi har alla varit liite krassliga! Men nu tror jag att det ordnar sig!
Nu skall jag i alla fall gå framför tvn och se på Reikä seinässä och sen skall jag börja sova för mitt huvud värkär så fruktansvärt!
Men jag skall försöka fast det kommer en stressig skolvecka igen framför mej att liite uppdatera oftare!
Ha de bra
 


kram:alex2


Fredagen den 13

2009-03-13, 15:44:12 / Kategori: Allmänt
Hejssan läsaren!
Jag har inte uppdaterat pålänge! Förlåt mej!
Veckan har varit full stressad men nu skall jag försöka igen att hinna mera blogga!
Jag var inte på vollyboll på onsdagen för karin ville att jag skulle bli hemma med henne och hålla henne sällskap, och det var en riktig rolig kväll! Kan laga in lite bilder här nån dag:). Nånting annat har väl inte hännt ! Jaa.. förutom att jag hade mitt engelska prodjekt och geografi förhör idag och det gick nu väl heelt bra båda! Det är i alla fall skönt att ha det ur världen!
Nu måste jag fara för pappa skall föra mej till mina kusiner och sen blir jag där kanske hela veckossluter:) Det blir super roligt och har faktiskt väntat på det!
Bloggar mera när jag hinner..
kramar: alex2


Jag vill att det bilr SOMMAR!!! Kolla hu ljust hår jag hade där och jag hade tänkt
laga det ennu ljusare denhär sommaren! Fast det blir ganska blekt i solen men:)

tja!

2009-03-11, 16:10:38 / Kategori: Allmänt
hej!
En vecka har igen börjat och har fortfarande fullt upp i skolan så därför har jag inte hunit blogga!
Fick mitt betyg, och det var inte så värst bra så därför måste jag skarppa mej liitegranna!
Idag skall jag på vollyboll med karin så det blir liite avslappning från skollive!
På fredagen skall ja fara till andersböle till mina kära kusiner! Det blir jätte rolit!:)
Annors har det inbte hännt så mycke extra i mitt liv!
Jag kom inte med i tv som jag var på casting för ungefär en månad sedan! Typiskt min tur. Eller kanske det är så att jag helt enkelt inte är tillräkligt talangfull för tv" men jag kunde nästan ana att jag inte skulle komma me!
Men nu skall jag inte deppa utan rycka upp mej själv och kämppa vidäre! Nångång kommer det kanske att gå bra!
Hörs mera i slutet av veckan eftersom jag har på fredagen ett stort förhör och mitt engelska slutprodjekt så!
Ha de bra!

kram:alex2


Denhär bilden beskriver ganska mycke mitt liv nu!
Tolka det som ni vill!

Ursäkta min lättja! = dålig uppdatering

2009-03-08, 18:14:30 / Kategori: Allmänt
hejssan!
Förlåt att jag inte uppdaterat på länge men jag har inte haft tid, årk eller lust!
Veckan var ganska vanlig jag hade mycke i skolan och så så därför har jag inte skrivit! Fullt med läxor och prov som man måste hinna göra och sånnt PUUUSST!
På fredagen var jag heladagen med jenny och vi fick sluta tidigt så hon kom efter mej från skolan och sen for vi och köpa henne en ny telefon och sen åkte vi nu liite överallt! På lördag morgon var det tidig väckning eftersom vi skulle å söka hennes mommo 8 ute på simsalö! Efter det åkte vi till kirppis och var där ett tag och efter det skulle vi åka till ett annat kirppis men vi var liite lost och sen fick vi åka runt hela halva stan:D när jag kom hem så for vi med mamma och pappa och handla till tukku och på kvällen kom annica och camilla till mej övernatten! Det var jätte rolit eftersom dom inte ha vari på jätte länge!
Vi vaknade ganska sent idag och bara chilla hela förmiddagen och efter det for vi på teatertreningar och sedan for dom hem! Jag var efter det en sväng till sanndra som hjälpte mig liite med mitt engelska prodjekt som jag skall ha klart på torsdagen! HERREGUUD! ja har liite panik de ska var 15 minuter å jag har bara typ 4 min nu:D
Nu är jag hos min lilla gulliga karin mn skall nog snart fara hem och fortsätta jobba på dedär prodjektet!
Ha dde bra uppdaterar när jag hinner!

kram:alex2

Skolan stressar mej!

2009-03-03, 15:40:00 / Kategori: Allmänt
hejssan!
Har inte haft tid att blogga!
Har massor läxor och prodjekt i skolan som jag bara MÅSTE få gjorda!
Igår var jag till skattis med ungdomarna och hade vinterolympiad de va skoij:)
Idag var det en heelt vanlig dag i skolan väl:) alla lärare får kikkar att ge mera å mera jobb åt oss så man måste plågas helatiden med nånting! känns som om man inte aldrig skulle ha tid med sånnt man vill! Jag vet att jag bordet organiserat det bättre men nu är det försent!
Jag blev föresten underkänd i matta provet:< jag är inte alls bra på matta! Är ganska besviken endå på mej själv!
Nu här jag suttit och jobbat med mitt engelska prodjekt här efter skolan och nu väntar jag på att pappa kommer hem så kanske vi gör nånting rolit eftersom mamma är på jobbresa och kommer först hem imorgån://
Ha de bra !
Bloggar när jag hinner!
kkrrraaaammmaar:alex2


Vad jag värkligen skulle behöva är en semester!
Vill nån betala?;D

Liite dålig uppdatering!

2009-03-01, 11:53:44 / Kategori: Allmänt
hejsssan!
Har inte riktigt årkat eller haft tid att uppdatera så ni måste ursäkta mej för detta!
På torsdagen skrev jag mitt hälssolära prov! Jag vet inte hur det gick:D
På fredagen hade vi sista dagen på denhär perioden och vi avslutade den med att skriva ett Fyssa prov-.- kan det finna en sämmre avslutning :D
På fredagen nä jag kom hem var jag nästan bara hos karin med jenny och linda! Senare på kvällen for vi till stan för att se på bio! Kom hem först sent efter midnatt! När vi skulle kolla efter bio började vi fundera varför det gick bion typ dygnet runt men sen fick vi veta att finnkino fyllde 10 år! Det var i alla fall en rolig kväll:)
På lördagen steg vi upp tidigt och gav oss av till ett mega stort kirppis i stan! Jag fynda fina grejer för billigt pris!
Sedan for vi till nickby efter emmi och efter det ti kerava prisma för vi bestämmde oss för att ha liite spa-kväll så vi måste handla liite saker:) Det var heelt jätte skönt och man kännde sej som en ny människa efter man hade blivit behandlad med , ansiktsmask, hårmask, fotmassage och gurkor på ögonen:DDD
Efter vi hade haft spa-kväll så gick jag hem för dom skulle fara till baren till stan men jag är ennu tyvärr liite ung! eller jag ser intens ut att vara nära 18 :///
Idag vaknade jag tidigt och kollade liite på vasaloppet med pappa och mamma!
Jag är påväg kl.15.00 till skattis på teaterövning men före det skall jag äta nåå gott som mamma håller på att kokka eftersom jag känner en god doft enda hit.. och sen borde jag liite laga på mitt engelka prodjekt! Vaför måste man ta hem sitt jobb från skolan? Räcker det inte att man gör det där och sedan skall få vila hjärnan hemma!
De e absolut inte hälsosamt med såhär mycke arbeten för en ung människa! De borde lärarna förstå!


Jaaa.. imorgon börjar nya perioden i skolan! Vi kommer iställe för biolla och fyssa att få geografi och rella! de blir ganska roligt! Intför att jag tycker mera om biolla än geografi men jag hatar fyssa:D som ni kanske vet!
Bloggar mera imorgon!
Ha de så bra!
Sköt om er själva och varandra!

kram:alex2